Tecnificacions Individuals i Grupals

Athlètic SQV FUT Academy 

Treballem exercicis específics amb grups molt reduïts o sessions individuals per a que els jugadors/es siguin capaços de prendre la millor decisió en cada moment del joc, fent-los millorar en els aspectes tècnic-tàctics, cognitius, emocionals i en habilitats motrius que alhora els permetrà millorar la forma física en poc temps.

Treballem en la millora de la tècnica individual, a través d'exercicis individuals que exigeixin al jugador analitzar i decidir davant situacions canviants que, a més de la presa de decisions, exigeixen als jugadors una interacció amb companys i/o rivals en situacions reduïdes de joc, amb l'objectiu d'augmentar el rendiment individual del jugador i preparar-lo per a les tasques globals que es duen a terme en els diferents equips dels quals procedeixen.

Com ho fem?

Els nostres entrenaments individuals o en grups molt reduïts són una part fonamental en el desenvolupament dels jugadors/es d’un club de futbol. Aquestes sessions permeten treballar de manera més específica i personalitzada, enfocant-nos en les necessitats i habilitats de cada jugador/a. En les nostres tecnificacions portem a terme exercicis de tècnica individual, com el control i pase de la pilota, el regat o el remat a porteria. Ademés, practicaran situacions de joc específiques com l’1 contra 1 o el joc en espais reduïts. 
L’avantatge de treballar en grups reduïts o de manera individual és que es poden corregir errors de forma més precisa i es pot donar major èmfasi a l’aspecte tècnic. Ademés es fomenta la competitivitat i es millora la presa de decisions en situacions de joc real i permeten una major atenció per part del tècnic a cada persona.

  • Potenciem la confiança i la creativitat del jugador/a
  • Grups reduïts o individuals amb entrenador personal
  • Entrenaments específics per porters
  • Millora de joc amb els peus

Mira com ho fem....

Tecnificació - Video 1

Tecnificació - Video 2

Tecnificació - Video 3

Preu: Inscripció 70€
             Quota mensual 45€                       (1h/setmana)

Horaris Disponibles:

Dimarts de 18 a 19h

Dijous de 19h a 20h

Pack inclòs en la inscripció

SAMARRETA i PANTALÓ exclusius Athlètic St Quirze