Història

A finals del 2022, un petit grup d'amics amants de l'esport, vam decidir constituir l’Associació Esportiva Sant Quirze, associació sense ànims de lucre, amb la idea de fomentar l'esport i canalitzar inquietuds esportives amb l'objectiu de ser un referent i  paraigua per a l'esport en general del municipi, sent un centre d'unió per a qualsevol esport.

 

Des de L’Associació, entenem que l'esport genera emocions i sentiments, però sobretot pot influir en les actituds i comportaments dels nens i persones, a través de valors com l'esforç, la superació, la perseverança, la igualtat, el respecte i la companynia, centrant tota la nostra gestió a intentar realitzar activitats que poguessin generar, especialment per als més petits juntament amb la col·laboració de les diferents associacions i institucions locals i comarcals, a projectar cap a l'exterior, una imatge d'enclavament privilegiat, dinàmica i positiva que reflecteixi la realitat del nostre municipi.

 

L'Associació servirà per a crear una estructura de promoció, assessorament i suport per als clubs, tant existents com de nova formació, que desitgin adherir-se a aquesta, tindran una plataforma i estructura administrativa que els serveixi per a millorar la seva pròpia organització, a més de donar-los més presència en la vida del municipi, ja que s'organitzaran esdeveniments de manera regular, on tindran cabuda totes les disciplines, donant-les a conèixer, buscant sempre la col·laboració permanent amb l'Ajuntament de Sant Quirze.

 

L'Associació està oberta a qualsevol persona que vulgui col·laborar i participar. Tenim molta feina per davant, per la qual cosa tota ajuda serà ben rebuda.

 

Així que, si ets aficionat a algun esport i estàs interessat a fomentar-ho, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, entre tots ho aconseguirem.