ATHLÈTIC FC SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Som un club creat  amb l’objectiu de desenvolupar el potencial de nens i nenes en el món del futbol, sempre dins un entorn i ambient òptim, fomentant els valors del treball en equip, la solidaritat, el respecte cap els demés i poder  gaudir d’una manera saludable amb la pràctica de l’esport arribant a aconseguir el seu màxim nivell gràcies a un model de formació integral en el qual estan basats tots els nostres entrenaments i tecnificacions. 


L’Athlètic FC Sant Quirze del Vallès neix amb el desig d'ajudar a fer realitat els somnis de jugadores i jugadors en l'aspecte acadèmic i esportiu així fomentar la pràctica de l'esport adaptat i inclusiu, tenint acords amb diferents entitats solidàries com: Iniciatives Solidaries i Open Arms.

 

Qui Som?

Desenvolupament Evolutiu

Objectius

Adquisició d'hàbits saludables

Fomentar valors humans com: el respecte, el compromís, l'esforç, el companyerisme. Volem dotar a cada persona amb els valors essencials per a la seva integració social i esportiva.

Desenvolupar les qualitats físiques i cognitivesen funció de l'edat i etapa d'aprenentatge per un major progrés motriu i desenvolupament de les habilitats coordinatives i cognitives

És bàsic ensenyar a adquirir uns hàbits saludables en el dia a dia, la practica d'esport junt a la disciplina i la cohesió de grup són la fórmula per a que exiteixi un clima de treball òptim.

Fomentar Valors humans

Què fem?

Totes les nostres activitats estan basades des del món del futbol per donar solucions professionals tant en el desenvolupament de nens i nenes, com en activitats dirigides per empreses i organitzacions que volen millorar les relacions interpersonals dins un grup de persones.  El nostre staff  format per professionals altament qualificats i motivats, tots ells experts en el seu camp seran els encarregats de portar-ho a terme amb el màxim rigor i dedicació:   

Athlètic
 FUT Academy 
SQV

Tecnificacions individuals i grupals 

Treballem exercicis específics amb grups molt reduïts o sessions individuals per a que els jugadors/es siguin capaços de prendre la millor decisió en cada moment del joc, fent-los millorar en els aspectes tècnic-tàctics, cognitius, emocionals i en habilitats motrius que alhora els permetrà millorar la forma física en poc temps.

Athlètic SQV Team

Seleccions de Futbol i tornejos

George Vernon es un entrenador de vida certificado. Se unió a nuestra empresa en 2015, donde ha trabajado como especialista en coaching ofreciendo asistencia en la vida privada de sus clientes.

Athlètic
 Team Building 

Team Buildings per grups o empreses

Theresa Simmons está entrenada como asistente y administradora de oficina. Trabaja en nuestra oficina desde 2014, donde maneja a nuestros clientes y les da asistencia cuando tienen problemas.

Athlètic SQV inclusive

Activitats solidàries i inclusives

Max empezó con nosotros como interno mientras estaba en la universidad y desde entonces ha ido subiendo de rango. El año pasado fue promovido a Gerente de Proyectos Senior.On?

Indoor Club Vallès

Pretium viverra suspendisse potenti nullam ac tortor. Turpis egestas sed tempus urna et pharetra pharetra massa massa.

Elementum curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales ut eu. Sem fringilla ut morbi tincidunt augue. Vel orci porta non pulvinar neque laoreet suspendisse.

 

 

Vine a provar!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod condimentum felis vitae efficitur. Sed vel dictum quam, at blandit leo.

Tecnificació - nivell 1

Tecnificació - nivell 2

Selecció Athlètic SQV

Opinions...

"Grandes lecciones de conducción y una atmósfera inmejorable. ¡Recomendé esta escuela de manejo a todos mis amigos!"

Charles Granger, 21 años

Sabies que...

L'exercici incrementa la massa muscular i la densitat mineral òssia, millora la condició respiratòria, enforteix el sistema immunològic i disminueix el risc de desenvolupar hipertensió i problemes cardiovasculars. També augmenta la força i la resistència, així com la mobilitat en persones d'edat avançada.

Ajuda'ns a continuar el nostre treballSi estàs interessat a col·laborar amb nosaltres, si us plau posa't en contacte.

Este campo es obligatorio

Este campo es obligatorio

L'adreça de correu electrònic no és vàlida

Este campo es obligatorio

Estic d'acord que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Soc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment.*

Este campo es obligatorio

* camps obligatoris
Hi ha hagut un error en enviar el seu missatge. Si us plau, intenti-ho de nou.
Gràcies! Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

Contacte

Telèfono: +34 934282214

E-mail: info@aesqv.com

Direcció: Pi i Maragall, 4 Local - 08192 - Sant Quirze del Vallès